tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Kortti "kaksosille"Otsikkoa olikin hivenen vaikea keksiä näille korteille, mistä te kanssaihmiset keksitte nimet otsikkoihin? Itse en muista mikä kuva on minkäkin niminen...
Ajattelin vain kokeilla muutamaa leimasin kuvaa samaan korttiin ja yritin saada vaikutelmaa että toinen kuva olisi hieman kauempana!
Tuo tyhjä osa kortin oikeessa ylalaidassa on paikka sille mitä siihen kukin haluaa kirjoittaa, vaikkapa sankareitten nimet. Yleensä en harrasta tekstin laittoa kortteihin mutta aina joskus kun varmasti tietää mitä niihin laitetaan!

Tytön posket vain vaikuttaa hieman punakoilta...


Kuvat olen värittänyt Derwent inktensen kynillä öljyn kanssa.
Nuo kukat ovat ihania koska niissä on tuo keskusta jo valmiina...

Kolmas samaan katekoriaan kuuluva on jo hieman kesäisen oloinen väritykseltään ja jotenkin tuo tyttö leijuu, ihastuksesta poikaan vai tekijässä vika =)
Pilkkupaperit ovat Tilda sarjaa...


3 kommenttia:

AN kirjoitti...

Oikein kivoja kortteja! Ja hyvin värität ja sommittelet!

tuulis kirjoitti...

En minä keksikkään otsikkoon mitään oikein koskaan... siksipä minulla on öööö... otsikoita.
Nyt kun teen niitä 365;ttä korttia tälle vuotta, niin on helppoa nimetä otsikko kortin numeron mukaan. :)

Maaret kirjoitti...

Mä yleensä laitan otsikot leimakuvien valmistajan mukaan ja jos muistan, niin vielä itse leimasimenkin mainitsen tai jotain, mikä kuvaa tehtyä korttia:) Tämä on vain mun tyyli ja jokainen saa tietenkin päättää ja keksiä itse minkälaisen otsikon haluaa laittaa tai jättää kokonaan vaikka laittamatta. Kivoja kortteja olet noista Hänglarin leimasimista tehnyt ja hienosti myös värittelet niitä:)