maanantaina, tammikuuta 26, 2009

TyöskentelyvälineeniNäitä ihania kuvia olen ostanut ja huutanut huuto.netistä aivan ihanalta ihmiseltä...
Mainostettakoon nimimerkkiä huuto.netissä Spermint! Hänen kuvansa ovat huolella painettu ja laadukkaalle paperille sekä valmiiksi leikattu hyvään kokoon!
Itse en omista ainuttakaan leimasinta, aakkoset ja yhden mustetornin vain...


Näillä väreilla sitten väritän kuvat "stumpin" avulla, meniköhän nimi oikein =) ja joskus vanupuikon avulla sekä vedellä vesisäiliöpensselin avulla levittäen värin!Värit ovat öljypohjaisia ja voimaakkaasti pigmenttiä sisältävät! Minä en ole näillä väreillä saanut aikaiseksi pehmeitä värisävyjä joten jätän sen tyylin muille ja tykkäänkin kun värejä on ja näkyy!
Tässä olisi sitten iso kasa valmiiksi värittetyjä kuvia...
Minulla oli aikaisemmin ihmeellinen jakso etten saanut kortteja aikaiseksi vaan värittelin pelkästään kuvia joista osa onnistui ja osa lensi värityksen jälkeen roskiin.
Olen yrittänyt hyödyntää näitä kuvia haasteissa mutta aina kun tulee ihania kuvia niin tilaan, enkä mieti että en ehken tarvitse kaikkia ihanuuksia heti mutta minkä teet?
Onneksi keksinkin näille kuville käyttöä muualla, nimittäin vien tyttäreni tarhaan kuvat ja saavat siten käyttää ne haluamallaan tavalla!
Tekeväthän ne syntymäpäivä sankareille kortteja... ja mie pääsen eroon kuvista jotta voi taasen väritellä uusia...
Meinasi vallan unohtua nämä...
Tässä ainoat leimasimet ja musteet jotka (vielä) omistan!
Olen yhden blogin kautta tilannut ihka ensimmäiset kiekuraleimasimet jotka saapuvat jenkeistä joten innolla ja mieleenkiinnolla jään odottamaan!


Tässä on yksi välineistäni joka on aika ehdoton minulle,
kulmanpyöristäjä!4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Ihana idea viedä tarhaan kuvat jatkokäyttöön.
Uskoisin, että myös lapset voisivat olla ilahtuneita, jos saisivat tehdä esim. ystävänpäivä kortit ihan oikeasta leimakuvasta.

Minulla oli jehkottaren jouluhaasteen aikoihin useampi vauva kuva väritettynä tuosa pöydällä, kaverin lapset olivat kylässä ja me tehtiin kortit.
Olivatpa lapset innoissaan, kun saivat laittaa leimakuvia kortteihin. :D

Saron kirjoitti...

Onneksi olkoon uuden blogin perustamisesta!! Kiva päästä katsomaan aikaansaannoksiasi:) Värität kyllä tosi nätisti!! Ja kyllä mä leimailen mielelläni, laitahan sähköpostia, kun tulee ajankohtaiseksi!

maiju kirjoitti...

Tulin katsomaan tätä uutta blogiasi. Onnea blogille :I)

Kyllä sinä oletkin muutaman kuvan värittänyt :)
Näyttää hyvältä.
Inktenseillä saa vaaleampaa niin, että ei käytä väriä niin paljon... eli mitä enemmän väriä otetaan kynästä sitä voimakkaampi on lopputulos, mitä vähemmän sitä vaaleampi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Taisin löytää tänne tuuliksen sivuilta.Minä kanssa olen ostanut leimattuja kuvia samalta nimimerkiltä,ja olen todella tyytyväinen hyvä leimaus ja huippu paperi.Toi idea viedä lasten käyttöön todella hieno.