perjantaina, helmikuuta 27, 2009

Jehkotar Card Challenge #46

Lumisen talvinen tervehdys!

Maaret on ollut ilahduttamassa meitä tämän kuukauden vierailevana DT:nä ja tällä kertaa on viimeinen haaste menossa, joka onkin sitten Maaretin käsialaa!

Tämän viikon haasteena on:

Tässä minun korttini haasteeseen:

Tasaa keskelle

Sain An.ltä näitä ihania leimasinkuvia ja tykkään tuosta tuolista!

Olen värittänyt kuvan pitkästä aikaa niin että levitin värin vesisäiliösiveltimellä mutta minun tyylini on öljy ja stumppi ja varjostukset teen vesisäilösiveltimellä niin että otan siveltimen kärkeen suoraan kynästä väriä! Väritän kuvat Derwenten öljypohjasillä kynillä... elikkä Inktense:llä

Täytynee harjoitella viikonlopun aikana väritystä niin että en ottaisi väriä niin paljoa kuin yleensä mutta... harjoitusta vaatii... Väritän kuvat kynällä suoraan ja sitten levitän öljyn kanssa stumpin avulla!

3 kommenttia:

sari kirjoitti...

voi miten kaunis kortti! Täynnä kaikkea kivaa yksityiskohtia! väritys on myös mahtavaa!

Maaret kirjoitti...

Kortti todella ihastuttava; Tässä taas hyvä esimerkki siitä, kuinka voi eri valmistajien leimasimia yhdistää kivasti:) Kortissa muutenkin kivoja yksityiskohtia ja ihanat murretut värisävyt käytettynä.

AN kirjoitti...

Oi kun on kaunis!Minäkin tykkään tuosta tuolista ,mutta en ole saanut vielä kortiksi yhtään!!?? Ja tuo Tilda-prinsessa on myös suosikkejani,kivasti olet saanut kortiksi!!