torstaina, helmikuuta 05, 2009

Poika aiheisia kortteja...


Tässä tämän päivän kortit,
Kyllä onkin vaikeita tehdä näitä poika aiheisia kortteja, pitää varoa ettei tule liian tyttömäisiä mutta päätin silti kokeilla muutamaa kukkaa jotka olisivat saaneet olla hiukan tummempia. Hyvän säväyksen antaa nuo lehdet etteivät kukat ole aivan orvon oloisia...?


Tätä kuvaa oli todella kiva värittää jonka sain An.ltä, kiitos! niin, ja samoin nuo lehdet ja oli muuten tuo vaaleampi ovaali ympyräkin An.ltä =)

Tästä tuli hieman vaaleampi kanssa mutta asia pitää korjata huomenna kun pääsee lähtemään "isoon cityyn" lahteen ja muutamaan askartelukauppaan...
Ja hakemaan tyttö =)

8 kommenttia:

AN kirjoitti...

Hienoja kortteja olet tehnyt ja hyvin värittänyt ja kyllä mielestäni tuon verran kukkia voi poikakorttiinkin laittaa! Noista lehdistä,en laita niitä kiinni muualta kuin siitä osasta joka jää kukan alle piiloon ja annan sen lopun olla vapaasti irti!

Maaret kirjoitti...

Waude, hienoja kortteja, ihastuin varsinkin tohon lentsikkapoikaan:) Minä puolestani laitan aina lehdet ja oksat kiinni aina kokonaan, siis toisin kun AN :):):)Tässä taas huomaa, että tapoja on monenlaisia, vaikka materiaalit samoja.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hienot pojan kortit olet tehny!
itse kiinnitän lehdet kokonaan kans.

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Kiitos vinkeistä =)
Itse olen laittanut liimaan lehdet alhaalta ja ylhäältä jotta saan sen sillain kaarevasti...
Hieno että vaihdetaan vinkkejä niin niitä voi sitten kokeilla...

sari kirjoitti...

Niten kauniita kortteja! joo...ihan mielellään ota ja kopio malleja! Sen takia laitan niitä blogiini! Löydän niitä eri paikoista netistä...esim stampington. Mulla on blogini sivussa linkki kahteen paikaan...siinä pitäisi olla otsikkona templates/malleja..paina vain siitä niin pääset niiten sivuille!

Maissi kirjoitti...

Hienot kortit ja kivasti olet kuvat värittänyt :)

askartelukirppiksen täti kirjoitti...

Hei ja kiitos kommentistasi! Lauantaina sitten tervetuloa katsastamaan avajaiset ;)

Aija kirjoitti...

Ihanaisia kortteja olet värkkäillyt. Pidän väritystyylistäsi kovasti.
Itse lahtelaisena täytyy kyllä sanoa että ei ole juuri hurraamista Lahden askartelutarvike valikoimissa... itse tilaan kaiken kun täällä on niin onnettomat valikoimat nimenomaan paperiaskarteluun liittyen.
Oikein mukavaa viikonloppua!