torstaina, kesäkuuta 04, 2009

ETSINTÄKUULLUTUS!!!NYT ON HÄTÄ JA KOHTA ITKUT...

VÄRITTELEN LEIMASINKUVIA

DERWENT INKTENSE KYNILLÄ
JA MINULTA KOHTA LOPPUU MUUTAMA VÄRI!

RUSKEAT SÄVYT, nro 1700,1720,1740,1900
OVAT NYT ETSINNÄSSÄ!
SAAKOHAN NÄITÄ VÄREJÄ JOSTAKIN IRRALLAAN?
TAI OLISIKOHAN JOLLAKIN KAAPIN PERUKOILLA?

SAA LAITTAA VIESTIN KIERTÄMÄÄN...


8 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Hei! Muistelen, ettei Derwentin kyniä saa irrallaan... mutta siitä huolimatta joskus oli Derwentin Watercolour kyniä Stockmannin Akateemisessa kirjakaupassa.
Onko siellä akateemista kirjakauppaa?
Itse värittelin paljon noilla Watercolour kynillä, mutta kun täällä niitä ei saa irtona mistään ja minulta loppui ihon väriset, ruskeat ja vihreät melkein kokonaan, niin siirryin Copiceihin, koska niihin saa täyttöpulloja tai irtona uuden tussin.
Yritin Googlettaakin tässä Derwentin irtokynien perään, mutta en valitettavasti onnistunut löytämään irtokyniä, niitä settejä kylläkin.
Onko niissä ainoa vaihtoehto löytää joltain vähän käytetty setti josta saisi ko. värit vai pitääkö ostaa uusi iso setti... vai saisiko siellä kirjakauppaan (jossa on Derwentin myynti) tilattua myös irtokyniä? Oletko kysynyt?
Onnea etsintään!
Ilmoitan jos jossain näen tai kyselen jos täältä jostain löytyy, voin postittaa ne sinulle :).

Merkkari kirjoitti...

Herrajee!!! Paljonko sä oikein olet tehnyt kortteja, jos jotkut värit ovat jo loppumassa???? :) Mä en ole edes joutunut terottamaan vielä yksiäkään inktensejäni tosin enää en niitä kovin usein käytäkään. Hyvää metsästysonnea kuitenkin! Hienoja kortteja olit taas onnistunut tekemään :)

Marika kirjoitti...

Meillä savonlinnassa ei ole kuin suomalainen kirja kauppa ja knut posse, ostin suomalaisesta joten täytyykin kysyä heiltä jospa he saisivat irrallaan...
Minulla saattaa ehken kulua nopiampaa väriä kun väritän kuvat eka värillä ja sitten vesisäiliösiveltimellä leivitän värin!
Ruskea taitaa olla korteissa lempiväri...

Unknown kirjoitti...

Lopussa? :O

Minä voin, jos muistan kun käyn paikallisessa kipassa niin kysyä, että saako ne niitä ostettua irrallaan.

ootko laittanu askartelukirppikselle ilmoa, että ostat värejä?

Mitkä ne muuten on numeroiltaan ne värit mitä kaipaat?

Saanko laittaa omaan blogiin sinun hätähuuto aiheen?

Unknown kirjoitti...

ai, katos... sisäinen ponti täällä taas... tuollaha luki että saa laittaa sanan kiertämään, joten laitampa ilmon omaan, eihän sitä tiiä vaikka joku sieltä sen hokais...

Hipsu kirjoitti...

Hei!
Kyselit millä minä väritän.

Väritän kuvia Derwentin Watercolour kynillä, jotka levitän vesivärisiveltimellä ja uutena villityksenä minulla on Copic Ciao tussit.

Kun saan lisää tusseja (olen juuri tehnyt lisätilauksen) voin tehdä postauksen väreistä joilla väritän kortteja.
Vielä on vähän hakusessa nimittäin tuo tusseilla värittäminen, menee hetki ennen kuin oppii millä värillä kannattaa mitäkin tehdä, mutta ne ovat paljon helpommat mielestäni kuin kynäväritys + värin "levitys".

Hakusessa minulla on vielä leimausmustekin, joka sopii Copic tussejen kanssa yhteen niin, että leimatuista kuvista ei lähde musteet mukaan.
Käytän VersaFinen mustetta ja kun se on vedenkestävä muste, niin se ei ilmeisesti ole sopiva alkoholiliukoisten kynien kanssa, mutta se on mitä parhain muste vesivärikynien kanssa.

Minullakin on kuluneet yllättävän paljon Derwentin kynät :D, ilmeisesti niillä on sitten ollut paljon käyttöä.

Mitä värinumeroita kaipailet palettiisi lisää?
Onko siellä mitään pientä askartelukauppaa, missä olisi hyvä palvelu? Sitä kautta voisit saada paremminkin apua uusien kynien saamiseksi.
Ja Askartelukirppis kannattaa käyttää hyödyksi tässä myös, niinkuin joku tuossa yllä ehdotti.

Unknown kirjoitti...

Niin, tosiaan paikallisen kipa setä sanoi että he eivät ainakaan saa niitä irrallaan ostettua.
Ehdotti taidekauppoja, mistä minulla tuli just mieleen että entäs jos käyt jostain taidekaupasta ostamassa eri merkkisiä ruskeita värikyniä derwntien tilalle?
Mutta niin, onkohan muilla merkeillä sitten nuta vesiliukosia...

Kävin nimittäin talvella Kajaanissa pile-nimisessä teidetarvikekaupassa, huono olu palvelu, mutta myyjä yritti myydä minulle puuvärejä joita siellä oli siis yksittäismyynnissä.

Satu K kirjoitti...

Täällä meillä päin saa Derwentin watercolor -kyniä ihan irallaan ja taitaapi olla vielä kaikkia värejäkin. Tällainen paikka: wwww.varinappi.fi. Hintaa ko. irtokynille en muista.