keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Uusi ihana netti kauppa!


Löysin uuden nettikaupan Myy ja vilijonkan blogista,
Stampelgarden
jossa myydään ihania leimasimia, kuten magnoliaa!

Tässä kyseisessä nettikaupassa käy nyt eurot!
He ottvat yhteyttä s.postiisi ja lähettävät tarvittavat tiedot!

Itselleni oli aivan uutta tuo kaikki,
kuten eu-maksu ja onneksi "anonyymi" olikin kirjoittanut viestiä myy ja vilijonkan postatukseen jonka kopioin jotta muutkin saisivat tietoa tästä!

"Ulkopuolisena kommentoin" EU-maksu on käytännössä sama kuin tilisiirto, mutta rahat menevät vain Suomen ulkopuolelle. Eli jos sinulla on verkkopankki käytössä, niin silloin voit tehdä EU-maksuja eikä siihen tarvita mitään luottokortteja. EU-maksut ovat ilmaisia, kuten kotimaankin maksut, verkkopankissa. EU-maksu tehdään usein verkkopankissa erillisen EU-maksu-linkin kautta. Maksutiedot syötetään kuten kotimaisessakin maksussa, mutta tilinumeroa vastaa IBAN-tilinumero ja pitää lisäksi antaa vastaanottajan pankin nimi BIC-koodina. Viitenumeroita ja viestikenttää voi käyttää normaaliin tapaan. Nämä tiedot saat aina laskun lähettäjältä. Kruunun kurssi on kutakuinkin 10 kruunua = 1 euro eli 75 kruunua on noin 7,5 euroa. www.forex.fi auttaa kurssien kanssa :)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Joko teit tilauksen? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä, toki tekstiäni saa käyttää. Kiva, kun voi olla itsekin avuksi.

-venlis /anonyymi :)

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kyl tuol on paperisettejä ainekin noita basic creyn joita itsekin olen ostanu mut pieni vihje noi inkado paerit ovat tosi ihania livenä jos tykkää esim hempeistä väreistä!

Loreal Blondi kirjoitti...

Kiva kun löytyy tietoja asioista joita pähkäilee itsekseen pääsemättä puusta pitkään. Kiitos!