torstaina, heinäkuuta 02, 2009

The Glitter pot netti kauppaAurinkoista torstaita!

Onko kukaan (varmasti on...) tilannut
The glitter pot

nimisestä netti kaupasta mittään?

Katsoin Jehkottaren blogia ja ihastelin ihania papereita joita se oli sieltä tilannut
mutta sinnekkö ei käy muukuin visa?
Itse en omista visaa vaan visaelecktronin joten kaiketi minulla ei ole mahkuja sieltä tilata...

Onko kukaan tilaamassa sieltä lähiaikoina?
Onko mahdollista että tehtäisiin kimppatilaus ja minä maksaisin sitten "sinulle"?
Tietenkin kulut puoliksi ja lisänä kotimaan postikulut minulle!8 kommenttia:

Pirpana kirjoitti...

Itse olen sieltä useasti tilaillut ja nytkin odotan pakettia! Ehdottaisin, että kannattaisi se luottokortti hommata! Mahdollistaa tilaukset muistakin ulkomaisista kaupoista...

Riina kirjoitti...

Itselläni on Mastercard Debit kortti, joka toimii vastaavasti kuin electron, mutta sillä pystyy ostamaan ulkolaisista nettikaupoista. Ja maksu veloitetaan tililtä heti.

Olen kyllä muistaakseni nähnyt jossain visa electroninkin kelpaavaan. Suosittelen myös PayPal tilin hankkimista, koska se tuo lisäturvaa nettiostoksiin.

Unknown kirjoitti...

Mitäs kivaa löysit? :D

AN kirjoitti...

Minäkin olen tilannut!
ei mitään hämminkiä!!

Hipsu kirjoitti...

Minä en ole tuolta tilannut, mutta monesta muusta ulkomaalaisesta firmasta kyllä :). Paypal on aina käytössä. Sitä en kyllä tiedä käykö Visa Electron tuolla tai olisiko heillä lähettää sinulle EU lasku? Laita kysymystä heille sähköpostilla.

HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ!

Satu K kirjoitti...

Kyllä Glitterin sivuilla on kuvat käyvistä korteista ja siellä on myös electron -kortin kuva... Olen aika usein tilannut tuolta ja tykkään kovasti: toimitus on ollut aina nopea ja sitä mitä pitääkin.

Saron kirjoitti...

Moimoi!

Mullakaan ei ole visaa, enkä meinaa hankkia:) Visa electron löytyy, ja sillä sitten vinkuttelen sen mitä vinkuttelen:) Ja valitettavan moneen ulkomaiseen nettiputiikkiin se käy.. Vaiks jossain on vaan Visan kuva, niin mä olen klikannut sitä ja lisännyt sitten vaan electroni tiedot ja hyvin toimii.. Välillä vaan turhankin hyvin. PayPal mulla on kans, ihan kätsy juttu, hiukan huonompi kurssi sietä kautta tilatessa, mutta tietysti turvallisempi. Glitter Pot on mullekin tuttu kauppa:)

bissecat kirjoitti...

Hei!
Ottaisitko miut kimppaan jos tilaat,en oo ikinä näistä ulkomaisista tilannut,enkä tiiä osaanko .Tuo lehti mitä kaipailen laitettas postikulut puokkiin??