maanantaina, heinäkuuta 20, 2009

Menin ja ostin...Cuttlebugin!
Cuttlebug stanssaus ja kohokuviointilaite
Nyt otankin vastaan kaiken tiedon mitä teillä
rakkaat blogi ystävät on!

Minkälainen laite käyttää?
Mitä kaikkea sillä voi tehdä?
Millä ja mitkä "jutut" siihen käy ja
mistä kannattaa ostaa?

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnittelut mainiosta hankinnasta! :)

Cuttlebugiin käyvät Cuttiksen omien stanssien lisäksi ainakin spellbindersin, bosskutin, quickutzin sekä suurin osa myös Sizzixin stansseista! Pääsääntönä voidaan sanoa kait että jos stanssi on pienempi kuin tuo cuttiksen levy niin sen saa tuosta kyllä veivattua läpi :D Joihinkin stansseihin tarvitsee sitten sen silikonisen maton kohokuviointeja tai nuuttauksia varten vielä, mutta lähes kaikki stanssit tuosta läpi menee mitä itsellä on vastaan tullut... joskus olen vaan sitten kartonkia sujauttanut "kakun" väliin jos ei oo meinannut natsata suoraan levyjen kanssa paksuus! :)

Linkitin nyt samalla myös blogiini taulukon jota itse olen käyttänyt apuna stansseja ostaessa :D Toivottavasti siitä on apua sinullekin!

Maaret kirjoitti...

Onnittelut loistavasta laitevalinnasta:) Iloisia askarteluhetkiä Cuttiksen kanssa, joka valitettavasti tietää sitten jatkossakin rahanmenoa, kun niiiin ihania stansseja on kaupan ja monet on niitä; ihanpakkosaadaheti-juttuja:):) Hyviä neuvoja Piia jo antoikin, joten niillä ohjeilla pärjääkin pitkälle.

Viipula kirjoitti...

Minäkin menin ja tilasin just tänään...jännityksellä odottelen pakettia ja siis seuraan tätä keskustelua silmä kovana=O)

Satu K kirjoitti...

Minäkin onnittelen loistavasta hankinnasta! Itsellä ollut reilu 1,5vuotta ja aivan mahtava laite, enkä vaihtaisi pois. Se tosiaan tuo rahan menoa, kun on olemassa aivan ihania stansseja tuohon :o) Mukavia askarteluhetkiä!

Ouna kirjoitti...

Onnea kivasta hankinnasta!
Minulla on se Bigshot, mutta oletan että tämä on samankaltainen vempain :). Rahanmenoa tulee varmasti lisää kuten muut tässä jo mainitsivatkin.

Niitä Sizzixin stansseja paras valikoima lienee nettikaupoista Sinellillä. Kuulemma myös Vantaan variston Sinellin suuressa myymälässä on hyvä valikoima niitä.
Ja sitten niissä ulkomaalaisissa nettikaupoissa :) :)