torstaina, syyskuuta 17, 2009

Askartelutapaamisesta savonlinnassa!


Askartelutapaamisessa

olisi...

(tämän saapi kopsata omaan blogiinsa)


LEIMAILUA

Jokainen voi ottaa mukaansa omia leimasimia. Jokainen tehköön oman päätöksensä haluaako leimata muitten leimasimilla vai ei ja siitä ei siitten nöksähdetä jos joku ei anna leimailla leimasimillaan, asia on jokaisen oma ja sitä pitää kunnioittaa!!! Mie en voi ja uskon että Sannakaan olla sanomassa että "ette missään nimessä leimaile toisten leimasimilla" Olemmehan aikuisia ja asiasta varmasti keskustellaan tovi...!!? Muistathan myös omat paperit ja musteen! Jos omat leimat ovat vaikka nimellä merkityssä laatikossa, ne varmaankin löytävät tiensä sinne takaisinkin.


SKRÄPPÄILYÄ

Voin tuoda mukanani niin omia albumeja kuin aiheeseen liittyviä lehtiäkin. Myös tarkempaa opastusta mielelläni annan, jos sellainen kiinnostaa. Mukaan voit varata vaikka jokusen valokuvan ja samoja askartelutarvikkeita kuin kortteiluunkin. Niillä pääsee jo pitkälle! Sannan blogista voi kurkkia juttuja ja esittää vaikka toiveita siitä, mitä ottaisin mukaan. (Tätä mie haluan kokeilla...)


ERILAISTEN TYÖTAPOJEN ESITTELYÄ

Hieno ajatus, ei vaan ole kukaan vielä kertonut mitä nämä uudet jutut voisivat olla... :) Itse voin tuoda tullessani kaikenlaista pientä, mitä olen tehnyt vuosien mittaan. Tauluja, pullokorkkiavaimenperiä ja muuta mukavaa on luvassa.


GUTTLEBUG

Mie lupaan tuoda omansa mukaan käyttöön ja näyttöön. Muista vain paperit mukaasi!!!


JUTUSTELUA JA KAHVITTELUA

Tätähän voi harrastaa ihan vapaasti jokainen juttujensa lomassa, mutta mitäs jos pidettäisiin ihan virallinen kahvitauko? Näin ainakin varmasti kaikki tutustuisivat toisiinsa.


LASTEN PUUHAT

Tilassa on tv ja dvd-soitin, täytyy vielä tarkistaa.... Mukaan voidaan ottaa elokuvia. Tuon myös värityskuvia, puuhatehtäviä ja muuta mukavaa. Samallahan lapset tietysti voivat askarrella kuin me aikuisetkin!

Mitäs vielä? Kahvit ja pullat lupaamme, ruokaa varmasti jokainen löytää lähistöltä. Sen kuuluisan Viremon Grillin lisäksi lähistöllä on pizzapaikkoja, useampi ravintola ja muutkin kaupungin tarjoamat viihdykkeet. Kysykää ihmiset hyvät jos jotain kysyttävää on. Sanna lupaa ottaa pari yökyläilijääkin, jos viikonloppu Savonlinnassa houkuttaa. :) Marikakin lupaa saman jos jollakin tarvista on, ota vain rohkeasti yhteyttä!!


ASKARTELUKIRPPIS TAI VAIHTOEHTONA OLISI

LAHJOITUSTA SOS LAPSIKYLÄÄN...

Tiedän, että jokainen meistä on jokseenkin tarkka käyttämään kaiken materiaalin, jonka hankkii. Kuitenkin nurkkiin tuntuu ainakin itselläni kertyvän toisinaan sellaisia juttuja, joille ei käyttöä vaan löydy. Sanna tarjoaakin mahdollisuuden lahjoittaa näitä nurkkiin kertyneitä pikku juttuja sijoitettujen lasten harrastustoimintaan. Kuten jokunen varmaankin tietää, työskentelen lastensuojelun parissa ja työssäni käytän myös erilaisia kädentaitoja paljon hyödyksi. Joten nyt on hyvä tilaisuus kaivella laatikoiden pohjalta kiiltokuvat, tarrat ja paperisilput, joita ei vaan ole tullut käytettyä. Otamme niitä mieluusti vastaan ja jaan niitä mahdollisesti myös toisiin toimipisteisiimme ympäri Suomen maan. Kannattaa antaa minulle myös sähköposti tai postiosoite tapaamisessa, saattaapa tulla jotain takaisinkin päin... :)


ILOISTA UUTISTA PAPERELLASTA!

Tapaamiseen osallistuvat voivat nyt tilata Paperellan tilauksensa ilman postikuluja. Anne-Maria toimittaa tilauksen Sannalle jaettavaksi tapaamisessa. Kirjoita lisätietokenttään koodiksi: Savonlinnan askartelutapaaminen. Tällöin laskusta vähennetään automaattisesti postikulujen hinta. Tilausten maksun tulee näkyä tilillä 29.9., jotta tilaus ehtii tapaamiseen.

Sanna

ja


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tapaamisesta! mukavaa oli ja en ole aikoihin nauranut niin paljon. Uudestaankin voisi tapailla...

t. Anni-Maria