lauantaina, marraskuuta 14, 2009

Harmittaa...kun inspiraatio on ollut kadoksissa!

Jos kukaan on sitä nähnyt
niin käskekää palata takaisin luokseni!

Ehken se tästä...
kun oikein pinnistää
mutta jos pakolla jotakin tekee niin
eihän se onnistu sitten millään, ei!


EditEdit...

kaiketi inspiraatio on tulossa kovaa vauhtia
takasinpäin,
hiukan vielä tökkii ja
en ole ihan tyytyväinen lopputulokseen
mutta pikkuhiljaa hyvä tulee!
Ehkä osa syynä saattaa olla
että lievää haluuttomuutta esiintyy
kun tiedän saavani
huomenna tai ylihuomenna
muutaman paketin
ja uusia juttuja!

5 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Pieni tauko luovuudesta tuo sen joskus takaisin. Minulle korttejen tekoon ei ole inspiraatio tullut takaisin, enkä ole viitsinyt sitä väkisin houkutellakaan. Ehkä se joskus taas palaa.
Kaksi joulukorttia olen saanut ajat sitten valmiiksi, sen enempää tuskin omatekoisia saan tehtyä, sillä sitä inspistä ei ole :(.

Toivon että pieni tauko tuo inspiksen sinulle takaisin!! :)

Susa kirjoitti...

"No niin, Marikan luo takasi siitä!!! Menoks nyt!!!"

Inspiraation takaisin hakemis saamis vinkkejä: aloita kortinteko eri "kohdasta" kuin ennen(esim. jos tavallisesti aloitat kuvasta niin valitse eka paperit), väritä vaihteeksi eri väreillä(jos normaalisti käytät inktensejä väritäkin vaikka leimaväreillä), tee kortti ilman leimakuvaa tai täysin yksivärisenä. Kun lisää vähän "vaikeusastetta" saattaa inspis jo rynnätäkin takasin ;)

Kysyit paperista kortissani: Se on vihreästä askartelupakkauksesta, joka on ostettu Kärkkäiseltä tai Tiimarista(mulla on kaverin kanssa diili: hän ostaa multa kortin ja maksaa uusilla yllätys askartelutarvikkeilla, pakkaus on häneltä niin en ole ihan varma kummasta ostettu)

Carola kirjoitti...

Susan neuvot oli tosi hyvät. Sitten voi tietty vaikka pitää hieman taukoa koko hommasta hetken. Mutta olen kyllä tehnyt niinkin että olen vaan aloittanut kortin tekoa vaikka ei inspistä oo ollut sillähetkellä ("pakko" ollut saada kortti tehtyä. Niin siinä tekiessä on inspis vaan sitten palautunut.

Piia kirjoitti...

Kuten tuolla naamakirjan puolella jo puheeksi tulikin niin itselläkin on inspis ollut hakusessa - eilen sitten menin illalla peiton alle kera pinon vanhoja jouluaiheisia korttilehtiä :D Ja sieltähän se inspis löytyi - tai ainakin halu alkaa tekemään :) Pakon edessä jouduin tosin tähän koneelle nyt töiden puitteissa päivystelemään, mutta jahka tästä vapaudun niin sulkeudun loppupäiväksi tuonne askarteluhuoneeseeni :D Eli "silmänruoka" auttoi minun inspikseni löytymiseen - lehtien puutteessa selaileppas vaikka joitain ulkomaalaisia blogeja - sieltä voi tulla taas kaikkea hienoa ja uutta vastaan mitä suomalaiset korttipiirit ei oo vielä tuoneet esille - kaikki täysin uusi minua ainakin inspaa aina kokeilemaan :D Tsemppiä <3

amma kirjoitti...

No mutta sie oot niin super aikaan saapa, ettei ihme jos välillä pitää kerrytellä inspistä että taas jaksaa! Kyllä se sieltä tulee kun hetkosen huokaset, ihan varmasti!