tiistaina, tammikuuta 17, 2012

Kortteilua koko päivän...


ja tässä tuloksia!
Värittelen iltaisin tv katsellessa leimasinkuvia
joista on sitten kiva ja nopea tehdä kortteja!
Itse teen kortteja niin,
että eka väritän ja sitten etsin siihen sopivat paperit.

Miten sinä teet korttisi?

Olen pelkistänyt korttien tekoa
aikas paljon,
joten tälläinen kausi onkin nyt meneillään...


ja joskus leimasikuva odottaa kauankin
pääsyä kortiksi kuten tämä,
olen myynytkin tämän leimasimen jo.

Ruusu on väritetty Distress Inkeillä,
hiukan varjostusta tein colorsoft kynällä...6 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Mulla on vielä pääosin toisinpäin. Ensin paperit ja sitten väritys niihin sopivaksi. Voisi olla kyllä kiva tehdä liukuhihnalta kuvia varastoon ja kortteja tehdessä vaan ottaa valmiita leimakuvia...

Anitta kirjoitti...

Yleensä teen kuvat vasta kun olen päättänyt minkä värisen kortin teen. Pitäis värittää varastoon noita kuvia ja kokeilla noin päin.
Siis nuo sun kuvat on taas niin ihanasti värtetty. ihkut. 8)

Kemppis kirjoitti...

Käytän samaa tyyliä.. kuvat väritän myös iltaisin tv:n katselun lomassa ja kortteja niistä tulee sitten joskus. Kiitos viestistäsi, ryntäsin suomalaiseen ja hankin "kasvo"värit ja sain kuulla, että muuta ei sitten suomest saakkaan. Kaikki isommat colorsoftin setit loppu. Mur! Aivan ihania on taas tuotoksesi.

Riina kirjoitti...

Upeita kortteja kumpikin. Huikeaa väritystä :)

Mä teen kortit vähän tilanteen mukaan. Väritän kuvia jonkun verran töissä ruokiksella kun jää luppoaikaa. Sitten vaan katson kuville paperit. Toisinaan, jos pitää tehdä ns. täsmäkortti johonkin tilanteeseen, valitsen ensin paperit ja väritän vasta sen jälkeen. Vähän niinku fiiliksen mukaan siis :)

MaijuS kirjoitti...

Ihania kortteja! Itse nykyään valitsen usein paperit ensin, ja värittelen sitten kuvan, mutta joskus sitten teenkin juuri päinvastoin :)

Jaana L. kirjoitti...

Mulla on sama tekniikka kun sulla. Ensin värittelen kuvia, ja sitten sopivat paperit. Tässä on vaan harmina se, että kun mä en omista paljoakaan papereita, niin sitten ei löydy sopivia kuvaan. Mutta mun mielestä on kanssa kiva väritellä kuvia telkkarin ääressä. :)