lauantaina, syyskuuta 08, 2012

Missä vika, missä minun inspiraatio, missä...


on se into,
että saisin taas kipinän kortteiluun!?
Tauko on nyt venynyt ja venynyt
ja tuntuu että heitänkä kaikki nurkkaan?

Olen mie muutaman kukka kortin saanut
aikaiseksi ja tässä niistä yksi
joka meni 15vuotta täyttävälle 
nuorelle naiselle


Leimakuva on väritetty
Distress Markereilla


Leimakuva on aikas iso
joten muuta korttiin ei mahdu,
toki nauha ja rusetti ;)


Miten työ saatte inspiraation takaisin?

7 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Nyt täytyy tunnustaa, että pienenkin tauon jälkeen minullakin on käynnistysvaikeuksia. Sitten DT- hommatkin aiheuttavat paineita, joten joskus tuntuu, että askartelun ilo on kokonaan kadoksissa. Ilo ja inspiraatio monesti löytyy, kun surffailee hetken aikaa netissä ja sen jälkeen vain sulkee koneen ja alkaa tehdä :) VÄrityksesti on kyllä aivan uskomattoman upeita!

Kaija kirjoitti...

Korttisi on upean raikas,kaunis väritys!Täällä on podettu ihan samoi oireita,ei nappaa ei niin,välil pyörii ja taas "pakenee"koko huoneesta:)Nyt kuitenkin tänään kortti.Hyvää viikonloppua<3

Nonni kirjoitti...

Aivan upeasti olet värittänyt tämän ruusun, ei voi kun ihailla!! Minä olen niin "tuore" askartelija että kovin usein ei tarvitse inspiraatiota houkutella, mutta joskus jos en tiedä mistä lähteä liikkeelle selailen askartelulehtiä,kokelilen jotain uutta leimasinta tai selailen paperikkoja, kauniit paperit on niin ihania... Mukavaa viikonloppua, teet aina kauniita kortteja, toivottavasti into löytyy taas!

Hilkka kirjoitti...

Tää sinun korttisi on kyllä aivan mahtava;-)
Inspikset menee ja tulee...mulla ainaski, ihanaa viikonloppua kuitenkin sinulle;-DD

Apris kirjoitti...

Inspiraatiota odotellaan täälläkin. Aina välillä kurkistaa, mutta sitten taas hiipuu. Aivan mielettömän upea kokonaisuus ja todella kauniisti väritetty ruusu.

Maria kirjoitti...

Inspiraation löytyminen on mystinen asia :) Minulla on kanssa ollut pidempiäkin jaksoja, jolloin ei tunnu irtoavan ollenkaan ja sitten joku pikku juttu taas sytyttää kipinän. Sinun kortit on kyllä niin upeita!

Minni kirjoitti...

Kuulostaa niin kovin tutulta... Joskus auttaa netin selailu ja esim. Magnolia lehdet. Joskus taas parasta on ollyt sulkea kone ja unohtaa askartelu kokonaan. Sitten yhtäkkiä se inspis hiipiikin esiin ja haluaa taas tehdä jotain.
Kyllä se sieltä vielä palaa :)