keskiviikkona, marraskuuta 28, 2012

Kuulumisia...


Heipä hei bloggaajat!

Kortteja ei ole syntynyt, enkä pahemmin ole edes ajatellutkaan
kortteilua parin kolmen viikon aikana...
Luulin että kahden viikon sairaslomalla olisin korttellut 
mutta ei,
luovuus, inspiraatio katosi kokonaan,
ehken vain hetkelliseksi, uskon näin!

Tein syksyn tiukkaan jo joulukortteja 
joten pari etappia saavutettuani,
en vain enään jaksanut 
ja joulupaperitkin loppuivat...

Omat kortit ovat vielä tekemättä
ja tuntuu että
"suutarin lapsella ei ole kenkiä"
sanonta pitävän paikkaansa minun kohdallani!?

Tänään kokeilin pitkästä aikaa ProMarkereita
ja siitä pienen kipinän saaneena jatkan harjoittelua
tusseilla värittäen!

Miten teillä on mennyt joulukorttien teko/koristeiden?
Joko kyllästyttää ja onko ajatukset jo ystävänpäivässä?

Mukavaa talvea,
talvesta ja lumesta tykkään itse eniten!


7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Olenkin kuulumisiasi odotellut! Mukavaa että olet ilmeisesti jo ihan ok? Ajatukset alkaa tosiaan olla jo ystävänpäivässä vaikka vielä on kymmenisen joulukorttia tekemättä. Mutta intoa vielä löytyy kun teen jokaisesta erilaisen:) Toivottavasti kipinä taas sinulla pian löytyy,saahan sekin joskus lomailla;)

Eldanka kirjoitti...

Huomenta! Ei se kortinteko aina nappaa, vaikka mukavaa puuhaa onkin. Itselläni on vain kaksi joulukorttia tekemättä, enkä jaksaisi millään alkaa veivaamaan. Viime viikonloppuna tein kymmenen lumiukon lumumba-pussia (kuva blogissani) ja siihen loppui into. Nyt on työn alla pipo ja kaulaliina neuloen, joten ei tässä ihan toimettomana olla :) Mukavaa joulun odotusta sinulle!!!

Taina kirjoitti...

Näinhän se menee, välillä kortteillaan ja sitten taas tulee aikoja kun kaikki kyllästyttää. Tosiaan joulukortit tulevat kohta korvistakin. Tänään viimeinen korttikursi jonka pidän ja tilausjututkin on melkein tehty.Omat n. 50 korttia puolitiessään, eli valmistus aloitettu:))Mukavaa viikkoa sinulle!!

Repolainen kirjoitti...

Eksyin ihanaan blogiisi, jokaiseen korttiin olisi ollut ihailevia kommentteja, mutta tyydyin nyt kirjaamaan ne kerralla tähän; erityisesti ihailen taitoasi värittää.
terveisin ex-Savonlinnalainen, nykyinen turkulainen Pirjo

Tarja kirjoitti...

Paljon olet joulukortteja jo tehnytkin. Mulla on ollut pakollinen tauko koulutehtävien kasauduttua viimeiseen tippaan. Oppisopimuksella opiskelun huonoja puolia se että opettajan antamien tehtävien teko jää aina viime metreille, kun kaikki muu tuntuu tärkeämmältä. Mulla syntyy vielä joulukortteja mutta vähän jo muutakin suunnittelen. Se paljonpuhuttu joulufiilis puuttuu vielä kokonaan.

Viipula kirjoitti...

Voih, kyllä se vielä inspis iskee ennen joulua uudelleen. Itselläni on ihanne tilanne, kaikille on kortti, pari pitää viimeistellä, myyjäiset myyty ja vielä jäikin satunnaisille ostajille:) Mutta nyt on niin joulukorttiähky, että tämän viikon olen vielä ´hereillä´korttirintamalla ja sitten alkaa mun joululoma kortteilusta ja enpä osaa sanoa, kuinka pitkään kestää...voi mennä tovi jos toinen:) Tsemppiä, yleensä minäkin ennen tein niitä ´omia´kortteja viimetingassa keskellä yötä, että joutavat postiin;)

Mari-Susanna kirjoitti...

Heippa Marika ja kiva että olet taas mukana ja kyllä se inspiraatio sieltä vielä taas syttyy, usko pois vain :) Sydän stanssi josta blogissani kysyit, olen sen tilannut Villakeijusta viime syksynä.