keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Cuttlebug


Olen miettinyt jotakin laitetta jolla helpottaisi ja saisi uusia ulottuvuuksia korttiaskarteluun ja löysin itseni Korttimyllyn sivuille jossa olikin laitettu aiheesta Cuttlebug jota moni suositteli!
Siinä onkin minulle seuraava suurempi hankinta johon minun on säästettävä, koska eihän pelkällä koneella mittään tee, vaan tarvitseehan siihen niitä lisäosia joilla sitten niitä juttuja tehdään!?
Korttimyllyn kanssa mietittiin kimppatilausta ulkomailta koska sieltä sen saisi puolta halvemmalla mutta...
S.postilla keskustellessani Maijun kanssa saatankin tulla toisiin ajatuksiin siinä suhteessa että tilaanko sen ulkomailta vai kotimaasta?
Maiju antoi hyviä vinkkejä mitä en ehken olisi edes tajunnut miettiä vaan ajattelin että mistä sen edullisemmin saa niin hyvä!
HYVÄ OTTAA ULKOMAILTA TILATTAESSA KONEISSA HUOMIOON TAKUU ASIAT!
JOS KONE MENEE RIKKI TAI HAJOAA...
ONKO HELPOMPI KOMMUNIKOIDA KOTIMAISEN TOIMITTAJAN KANSSA VAI ULKOLAISEN?
Täytyykin sanoa että tuota asiaa miettiessä niin kielitaidottomana taidan kallistua kotimaan ostoon!!!
Maijulla onkin hyvä juttu Cuttlebugista ja kysyttyäni Maijulta sain laittaa blogistani linkin hänen sivuille, kiitos Maiju!
Olet todella arvokas jolta voi kysyä asiasta jota itse ei tiedä!

Haluaisinkin saada tietää mitä kukin on ostanut tuon laitteen kanssa ensimmäisellä kertaa?
Mitä suosittelette?
Jos teilä on hyviä linkkejä aiheesta niin laittakaa ihmeessä viesteihinne niin me aloittelijatkin saamme niistä tietää...2 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Itse ostin cuttlebugin n. 1,5 vuotta sitten kotimaasta. ulkomailta olisi tullut ihan hervottomat postikulut. Kotimaisesta yrityksestä sain ilmaiset pk:t kun tilaus ylitti tietyn summan.

Liikkeelle lähdin ihan muutamalla kohokuviointitaskulla. Pikkuhiljaa ostin lisää taskuja, stansseja jne.

jotkut myyvät myös blogeissaan kohokuvioituja a5-kokoisia kartonkeja. Minulla on ollut käytössä yksi 4-vuotias neiti joka on innoissaan cuttlebugia vääntänyt.

Hintoja kannattaa kuitenkin verrata. Sekä punnita noita laitteita mikä vastaa eniten omia käyttötarpeita.

Nellastiina kirjoitti...

Mä tilasin tänään ihka ekan Cuttlebugini! Laitteen kanssa tilasin samalla kohokuviointimaton ja yhden spellpindersin stanssin. Näillä ajattelin päästä liikkeelle.