torstaina, helmikuuta 19, 2009

Pusu päivässä...


Sain kun sainkin tehtyä yhden kortin tänään... Otin meinaan melkein kahden tunnin päikkärit tytön ollessa tarhassa ja herättyäni oli hieman käynnistämis vaikeuksia =)
Sydämen olen jättänyt aivan tahallani kirjoittamatta koska en tiedä vielä kelle sen lähetän mutta jollekkin kaverille kumminkin...
Nuo oksat antavat aivan ihanan ilmeen korttiin ja kukkasiin, kumpa vain tietäsin mistä leikkurista on kyse ja mistä sen saa tilattua?


Latioin tekijänoikeuksista tuohon vasempaan reunaan ihan oman lootansa koska siitä on helppo asiaa tutkia muittenkin varsinkin itseni on hyvä sitä tutkia ja lukea!
Kiitos teille kaikille jotka olette asiasta kertoneet!
Välittäneet tietonne muillekkin jotka siitä eivät ole tienneet!

6 kommenttia:

AN kirjoitti...

Huomenta Marika! olen tietysti hukannut tuon leikkurin nimem, mutta leikkurissa itsessään lukee www.L-Em.com ! Paperinauhassakin on jotain tuon valmistajan leikkureita,en muista onko just tuota!!
Haluatko lisää?? ;))

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi!

OLETKO NIIIIN IHANA?
Kyllä kiitos haluaisin!!!

Piia kirjoitti...

Tosi ihana kortti :) Itselläkin on nuo söpöt leimaisimet mutta täytyy häpeäkseni tunnustaa että vielä ovat koskemattomina... no ehkäpä kevään myötä tulee tehtyä hääkortteja taas enempikin johon tuo pariskunta on kyllä omiaan :D

myy ja vilijonkka kirjoitti...

nätti pusu kortti!

Maaret kirjoitti...

Aivan loistava ja kauniisti tehty kortti:) Näyttäis kortissasi olevan kahtakin erilaista oksaa. Isompi, toi saniaisen näköinen on nimeltään Leone Em Punch - Rock Fern ja taustalla pienempi näyttäis olevan Leone Em Punch - New Ash Family. Molempia saa tilattua The Glitter Potista Englannista.

Marika kirjoitti...

Moikka,
Jep, niin arvelinkin että saattaa olla ulkomailta mutta onneksi on ihana ihminen jolta saan niitä ja vastapalveluksi laitan kuvia...
Itselläni ei vielä rahkeet riitä tilaamaan ulkomailta, enkä osaakkaan...onneksi!